ze was gehaast. Ze moest haar man schuldig uit de pub en dat kon blijkelijk niet snel toereikend gebeuren. Een britse snelde met haar porsche cayenne van rudston naar bridlington en had bovendien geen oog voor andere auto’s. Ze haalde een citroën en in buitenshuis er erg in te bezitten dat er ook een skoda als tegenligger aankwam. Het manoeuvre leidde ge\xefsoleerd tot blikschade, maar dit had veel moeilijker kunnen aflopen.

het hele tafereel werd gefilmd door de dashcam van damian hodgson, een 35-jarige brit die tezamen met zijn vrouw en twee nageslacht achter de blauwe citroën reed. Hodgson stapte onmiddellijk na het incident uit om te zien of er gewonden ronddwalen, maar dat was niet het geval. De snelheidsduivel van de citroën en het tienermeisje behalve hem waren wel in shock. “ we dachten echt dat het tot een frontale botsing zou komen ”, aldus damian.  

de bestuurster van de porsche, een dame op slippers, was even verderop ook gestopt en excuseerde zich meteen. “ ze was aan het rillen en aan het bl\xe8ren, ze besefte dat ze fout zat. Ze verklaarde dat ze haar man moest gaan oppikken vanop café.  ze knuffelde de snelheidsduivel van de citroën en gaf onmiddellijk haar gegevens van de verzekering. Ze zei wel dat ze op die gelegenheid steevast inhaalde. ”