als de broed té stil zijn, dan is het plausibel daar iets niet pluche is. maar deze papa had geen idee welke verwoesting zijn twee spruiten konden aanrichten op koud natuurlijk getal minuten tijd. de video werd de voorbije week geweldig bekeken, net als de tien volgende :

1. dit is niet te geloven! Why deze vrouw voor brexit stemde

mensen hebben zo hun gronden om het verenigd koninkrijk uit de eu te stemmen. maar de hilarische argumentatie van deze britse vrouw slaat toch wel alles.

2. joyride met porsche van mama komt uit, als je hem zo parkeert

zijn gebrekkige parkeervaardigheden hebben een teenager uit de canadese stad vancouver de das omgedaan. de jongeman had stilletjes de auto van zijn moeder geleend, maar maakte brokken toen hij de avonturen weer de autostalling in wilde rijden. tot groot jolijt van het internet, maar zijn moeder en de politie konden er minder hard om lachen.

3. het mensdom was weer top de voorbije maand

juni is voorbij. en dat is niet overal op deze aardkloot van een leien dakje gelopen. enkele klussen die voor de verlof nog spoedeisend geklaard moesten werd, liepen danig in het honderd. en mocht u de komende dagen of weken dolle plannen hebben in een of ander buitenland, hou er dan rekening mee dat een goede eczeem niet immermeer gegarandeerd is. zoals ten overvloede blijkt in dit filmpje.

4. “ 15 centimeter zand. gezellig ” : ontvangst op het zandstrand van werchter

deze beelden voorvallen hoe de drassige wei van werchter wordt omgetoverd tot een zandstrand met een laag zand van zo’n 15 centimeter dik. maar liefst 4. 000 ton, en dat is duidelijk nodig. . .

5. maîtresse afgeranseld en uitgekleed op straat in china

in china hebben omstaanders gefilmd hoe een vrouw op straat in bozhou wordt afgeranseld daar ze een maîtresse zou zijn. waarschuwing : het gaat om schokkende beelden.

6. mama tankt, zoontje speelt met aansteker. en dan gebeurt dit

een drama is nipt vermeden in een tankstation in maleisië. alvast een vrouw haar auto voltankt, speelt haar zevenjarige zoontje op de achterbank met een aansteker. het onvermijdelijke gebeurt : het interieur van de avonturen vat vuur en paniek breekt uit.

7. dit was adele vóór ze een superster werd

ze laat met kalmaan drie keer het sportpaleis vollopen, maar dat was ooit anders. in 2007, een jaar voor haar volwassene doorbreking, trad ze al eens op op glastonbury, weliswaar in een klein tentje voor slechts enkele tientallen toeschouwers. de britse superster zag er geheel getal jaar geleden nog helemaal anders uit, maar haar krachtige stem deed toen al vermoeden dat voor adele een volwassene toekomst was weggelegd. geniet van deze prachtige beelden van een 19-jarige adele.

8. extreem geval van racisme op tram in manchester

na het brexit-referendum wordt het verenigd koninkrijk geteisterd door een racismegolf. na posters in de brievenbus met “ geen pools ongedierte meer ”, scheldpartijen op straat, racistische graffiti op gebouwen, flagrante bedreigingen in de bus en in de supermarkt, volgen nu een nieuw geval van racisme. in een tram in manchester bestookte een jongeman vandaag een medereiziger met racistische uitlatingen.

9. “ elke dag vakantiegevoel! ” : de verrassende voordelen van een erker tijdens straatniveau

het centrum van leuven ligt op luttele minuten wielrijden, maar bart en sara toeschijnen midden in de aard te woon in heverlee. door aan hun huis uit de jaren geheel getal een stuk bij te opbouwen waarvan het grootste afdeling zich drie peettante lager dan de straat bevindt, plezier ze volop van het groen.

10. nietig auto, volwassene parkeerplaats, megaprobleem

heeft u zes minuutjes? echt, het is de moeite. deze dame uit het duitse dortmund geniet de twijfelachtige eer een internetsensatie te zijn geworden. met een opel corsa parkeren op een plek waar een bestelwagen in past? daar heeft mevrouw toch volwassene moeite mee. vooruit, achteruit, beetje het stoep op, nog eens proberen. kijk en geniet. tot het einde.