ruben coenraad ( hier linkervleugel op de foto met de nederlandse rapper lil ‘ nietige, die niets te maken heeft met de oplichting, red. ) pocht graag met dure merken zoals porsche en rolex, ondertussen hij in werkelijkheid in een rijhuis bij zijn ouders woont. @ kos.

de beruchte nederlandse oplichter die het twee dagen lang en breedgeschouderd heeft autoriseren afhangen in ons land buitenshuis één euro te afrekenen, is vanmorgen in de binden geslagen in het limburgse hasselt. Daar was hij gisterenavond ingecheckt in een hotel.

zo ging hij voor 1. 500 euro tafelen in driesterrenrestaurant de karmeliet, liet hij zich rondrijden in een slee ( prijskaartje 2. 000 euro ) en heeft hij zowel bij een studentencafé als een kostuumverhuurzaak nog een rekening staan van ruim 500 euro.

de zelfverklaarde vastgoedmagnaat uit helmond ging overal hetzelfde te werk met zijn gladde geroddel, werd zelfs al twee keer door de politie onderschept, maar mocht herhaaldelijk begaan. Tot vandaag. Nadat hij gisteren in een logement in hasselt was ingecheckt, werd hij vandaag opgepakt. De politie heeft hem al een eerste maal ondervraagd en coenraad is onderwijl ook aangehouden.

ruben heeft asperger, een vorm van autisme ”, reageert zijn moeder. “ hij heeft hulp nodig. ” in nederland was de voorbije dagen een ware heksenjacht aan de gang nadat tientallen gedupeerden hun vertelsel in de communicatiemiddelen deden.

wat deed ruben coenraad die twee dagen in belgië? hoe kwam het autoverhuurbedrijf zijn bedrog op het spoor? u leest het in hln plus, onze zone uitsluitend voor abonnees. Experiment nu 5 weken voor 1 euro.