card

in ‘the sky is the limit ‘ rijdt michel helemaal naar hongarije om een eventuele samenwerkingsverband te doorspreken met een lokale stellingbouwer. Hij haalt zijn beste engels daarboven en vertelt hoe snel hij door europees land is geraasd : “ two sesty, two seventy. ”

” de hapjes staan klaar op de porsche ”

marie-anne is jarig en leveren een feest bij haar thuis. Ze serveert uiteraard broodjes met een deel de nil-vlees : “ dat kan ik dag en nacht eten ”, vertelt ze. “ ik kan me naar tasten, maar in een sandwich met saucisse heb ik immermeer goesting. ”

” ik reed met een geringe bestelwagen en had eigen matras mee ”

willy wilde een nieuwe durven te aankopen, maar besloot om in de plaats daarvan geld te serveren aan een goed doel. Ook hij begon immers ooit klein en met weinig startkapitaal. Wanneer hij voordien naar een portemonnaie in het buitenland ging, koos hij immermeer de goedkoopste oplossing. Hij sliep ook vaak in een bestelwagen waarin hij een matras had gelegd.

inslaan in de aldi

de breuk tussen kirsten en jan lijkt niet meer te lijmen. En breken met jan, dat is ook breken met een inschatten levensstijl, vertelt kirsten. Ze winkelt nu bijvoorbeeld in de aldi. Ze blijft echter niet bij de pakken zitten, maar cre\xebren nieuwe plannen. “ ik ga hakblokken, een goeie mama zijn. ”