@ rv.

een man wou in saint-tropez zwaar uitpakken met zijn porsche 918 spyder, maar dat pakte voor hem even anders uit. Hij moest ooit uitdruipen met het schaamrood op de wangen.

ontbloot bovenlijf, dure zonnebril op de neus, bonkende naslag en weg was hij met zijn porsche van meer dan 700. 000 euro, weet the sun. Maar niet behalve vantevoren nogal ingebeeld het duivelsgebaar aan de omstaanders te tonen.

de man wou zijn blonde reiziger imponeren, liet zijn v8 brommen en voetenwarmer aan hoge vlugheid weg op de parkeergebouw van logement epi-plage in het franse saint-tropez. De onbezonnen macho miste nipt enkele voetgangers, maar een paar peettante voorts had hij wél prijs. Hij crashte met zijn auto op een geparkeerde 4×4, met de onvermijdelijke verlies aan zijn pokkedure porsche als gevolg. Geen klappen voor de manspersoon, enig hoongelach.

het was instagramster @ kristina_lifetime die het filmpje vorige zomer al deelde, maar eensklaps gaat het viraal. De reacties op het machogedrag van de chauffeur blijven natuurlijk niet uit op instagram. “ 887 paardenkracht + goedwerkende tractiecontrole + stommerik in bloot bovenlijf ”, om er maar eentje te citeren.

# porsche # pampelone # porsche918 # porsche918spyder # nikkibeach # sainttropez # porsche918 # crazy # Москва # ПоршСпайдер # порш918 # sttropez # moscow

@ instagram.