voormalig genk-keeper logan bailly en zijn vrouw jessica kappert zijn na veertien jaar uit elkaar. Jessica is met hun twee kroost teruggekeerd naar genk. “we begrepen jawel niet meer”, zegt de gewezen kapster.

jessica was al sinds 2002, toen zijn carrière nog goed en wel moest opstarten, gezamenlijk met de keeper. Gezamenlijk kregen ze twee kroost, destiny ( 12 ) en prince ( 6 ). Na veertien jaar is er nu een einde gekomen aan het liefdesverhaal. “vorig jaar zijn we zolang uiteen geweest, maar heb ik toch beslist om mee te verhuizen naar schotland, waar logan nu speelt. Zes maanden ben ik gebleven en toen ben ik met de kindjes naar huis teruggekeerd”, vertelt jessica.

“er koopwaar nog wel goeie momenten, maar er koopwaar ook veel strubbelingen en discussies. Ik kon er niet meer strijdig, strijdig het gezaag en gezeik. Logan had wellicht liever gehad dat we niet uit jawel gingen, maar hij moest ook toegeven dat het niet meer werkte tussen ons. Er koopwaar geen gevoelens meer”, gaat jessica verder.

luxeleventje

het einde van hun huwelijksinzegening betekende ook het einde van het luxeleventje. Op een bepaald moment had het gezin bailly maar liefst natuurlijk getal wagens. Een bentley, ferrari, porsche en lamborghini maakten deel uit van de indrukwekkende collectie.

“tegenwoordig woon ik in een eenvoudig huurhuisje, rij ik met een oude renault mégane en verdien ik de kost aan de toonbank van een fitnesscentrum. Ik heb het niet breed, maar ik kom rond. Het allerbelangrijkste is dat ik gelukkig ben”, zegt jessica. “ik mis de luxe niet. Ik heb me er nimmer aan vastgeklampt. Ik ben eeuwig het gewone meisje uit waterschei gebleven. ”