dertien maanden lang al blokkeert een porsche boxster de oprit van een huis in het chinese xi’an, waar een bmw 5 geparkeerd staat. Volgens lokale communicatiemiddelen gaat het om een twist tussen vrouwen met “meer geld dan verstand”.

het ziet er echt niet uit. Zowel de porsche als de bmw – beiden peperdure wagens – zijn bedekt met een dikke laag stof, takjes, uitscheiding van vogels en andere vuiligheid. En dat iedereen door één twist tussen twee mannen.

het begon iedereen in april 2015. Twee vrouwen, volgens lokale communicatiemiddelen met “meer geld dan verstand”, kregen het met mekaar aan de stok en het kwam tot een handgemeen. Ze belden de politie niet, maar beslisten om hun wagens in de uitblinker te gooien.

de ene besloot zijn porsche boxster in diezelfde periode te parkeren voor de oprit van de andere man, waar diens bmw 5 geparkeerd stond. Hij dacht zijn paardenwagen er even te toestaan staan tot de andere ruziemaker zich zou komen verontschuldigen, maar dat gebeurde niet. Integendeel : de eigenaar van de bmw toonde zich even tegendraads en liet het zo, om te zien hoe lang de eigenaar van de porsche het zou volhouden.

het gevolg : twee peperdure wagens die er al meer dan een jaar staan buitenshuis gebruikt te worden.