@ belga.

de woelige liefdesbetrekking tussen kirsten janssens en jan kriekels is nu definitief voorbij. Dat zal vanavond te zien zijn in the sky is the limit. In de cessie vertelt kirsten ook over de miskraam die ze had op de malediven. “ ik was zes inweken ver, maar het is mislukt. ”

kirsten en jan weten al jaren een knipperlichtrelatie, maar volgens haar is het nu echt definitief afgelopen tussen hen. “ hoeveel keer hebben we het niet al geprobeerd? twee alfa-types tezamen, dat gaat niet ”, vertelt ze.

ze hebben nog voeling met mekaar, maar geldelijk staat ze er nu helemaal dolletjes voor. “ ik ben de goudkleurig porsche gaan terugbrengen, de mastercard ook. Nu is het melk van de aldi. Eerder steevast naar het nietige gb’ke, elke dag natuurlijk getal, natuurlijk getal euro. Ik heb een nieuwe auto gekocht, van mijn inherent centjes, en een wasmachine. ” vanavond brengt kirsten in de cessie haar trouwkleed ook terug.

kirsten blijft echter niet bij de pakken neerzitten, maar maken nieuwe plannen. “ ik ga studeren, een goeie mama zijn. ”