zijn gebrekkige parkeervaardigheden bezitten een tiener uit de canadese stad vancouver de das omgedaan. De jongeman had heimelijk de auto van zijn mama geleend, maar maakte stukken toen hij de motorvoertuig weer de autogarage in wilde rijden. Tot groot jolijt van het internet, maar zijn mama en de politie konden er minder hard om lachen.

een zestienjarige tiener buitenshuis rijbewijs had de motorvoertuig van zijn mama genomen, buitenshuis haar toestemming. Volgens de politie was de motorvoertuig vroeger die dag betrokken geweest bij een vluchtmisdrijf : een witte porsche had een geparkeerd voertuig aangereden in een woonwijk. Toen agenten via de verzekeringsmaatschappij de videobeelden in handen kregen, legden ze al snel de link tussen beiden feiten.

” we bekeken de video en konden al snel het zwachteling zetten, ” vertelt smeris brian montague. “ hij raakte betrokken bij dit vluchtmisdrijf en is klaarblijkelijk gepanikeerd in positie van te doen wat hoort en te beseffen dat hij enkele mankementen heeft gemaakt. Hij maakte ze erger door de besluit te gebruiken om weg te vluchten. ”

paniek
die foute verandering leidde nog tot meer nadeel, zoals te zien is op videobeelden die een ooggetuige wist te maken. “ je kan op de video zien dat hij behoorlijk in paniek lijkt te zijn als hij de auto achterspeler in de auto probeert te verbergen, waardoor hij nog meer nadeel berokkent. Niet inclusief aan de auto, maar ook aan de autogarage, ” aldus montague.

de tiener zal zich voor de rechter moeten verantwoorden voor het vluchtmisdrijf, rijden buitenshuis rijbewijs en onvoorzichtig rijgedrag. Daarnaast zal hij moeten opwinden voor de duizenden dollars nadeel aan de wagen.