ze ging zondag haar man schuldig uit de pub en had daar blijkelijk nogal koud bij. Met haar porsche cayenne haalde ze op een baan tussen het engelse rudston en bridlington een citroën in en miste bovendien op een haar een skoda die uit de andere aansturing kwam aangereden. Uiteindelijk een sterk staaltje rijkunst van alle betrokkenen, maar het had veel slechter kunnen aflopen.

damian hodgson ( 35 ) – die met vrouw en twee kindjes achter de citroën reed – filmde het levensgevaarlijke manoeuvre van de porsche met zijn dashcam. Hij stopte om te checken of dee inzittenden van de skoda oké waren. De chauffeur was in shock en moest de tranen bedwingen. Naast hem zat een tienermeisje dat ook moest bekomen van de schrik. Hodgson bood hen het beeldmateriaal aan maar de snelheidsduivel wou er voorts geen zaak van maken.

de porsche bleek even voorts met halt te bezitten gehouden. De luxewagen had de blauwe citroën toch licht geraakt. Beiden auto ’s liepen blikschade op. De bestuurster van de porsche – op teenslippers – was zelf zwaar gedurende de impressie en bood haar excuses aan. “ ik haal immer op deze gelegenheid in. ” ze wisselde gegevens voor de verzekering uit met de benadeelde chauffeur van de citroën. Eind goed, al goed.