kaarsen en bloemen op de plek in californië waarpaul walker ( 1973-2013 ) verongelukte. de hollywoodacteur zat als reiziger in de porsche. archieffoto : 30 november 2013. @ epa.

meadow walker, de dochter van de in 2013 omgekomen acteur paul walker, heeft 10, 1 natuurlijk getal dollar ( 8, 8 natuurlijk getal euro ) gekregen van de nalatenschap van roger rodas. daarmee hebben de partijen een voorziening getroffen in hun rechtszaak.

rodas zat achter het stuurwiel van de porsche waarin paul als reiziger fataal verongelukte. ”het bedrag dat uit de nalatenschap van roger rodas aan het trustfonds voor meadow walker wordt betaald, is slechts een fractie van het bedrag dat haar pater had kunnen verdienen als internationale acteur als aan zijn leven geen tragisch einde was gekomen ”, laat de verdediger van meadow weten aan e! News.

de consulent vervolgt : ”via zijn nalatenschap heeft mijnheer rodas, de chauffeur van de auto, ten dele aansprakelijkheid genomen voor het ongeluk. ” ook laat hij weten dat meadow haar rechtszaak tegenstrijdig porsche gewoon doorzet.

meadow ( 17 ) wil porsche aansprakelijk beweren voor het produceren van een ondeugdelijke auto. paul overleefde namelijk de botsing maar zat vast en verbrandde levend door ongemakken in het voertuig.