een porsche cayenne, foto ter illustratie. @ epa.

de coureur van een porsche cayenne heeft maandagnamiddag in stad een vuurwapen bovengehaald om een parkeerconflict op te lossen. Dat meldt het brusselse parket. De man, een 40-jarige bewoner van elsene, vuurde ooit geen schot af en kon door de politie opgepakt worden. Hij is ter beschikking poneren van het parket.

het incident deed zich maandagnamiddag rond 14. 45 uur voor op de waversesteenweg in brussel. Twee wagens, een porsche cayenne en een ford brandpunt oorzaak er beiden een parking op maar kwamen daar neus aan neus te staan. Het kwam tot een scheldpartij tussen allebei politici en de coureur van de porsche.

” zes personen neergeknald ”

die beweerde dat hij al zes personen had neergeknald. Om zijn woorden potentieel bij te zetwerk, stapte de man uit een haalde een wapen uit zij kofferbak. De coureur van de ford belde daarop naar de politie en toen de porsche-bestuurder dat zag, ging hij er vandoor.

de man kon korte tijd nadien opgepakt werd op de louizalaan en in zijn riskeren troffen de agenten een pistool van kaliber 7. 65 aan, met de nodige munitie. De veertiger weten de feiten en werd ter beschikking poneren van het parket.