jeroen piqueur. @ belga.

het appartement van optima-topman jeroen piqueur staat te koop. Dat meldt althans de krant de tijd. Wie het optrekje in knokke wil kocht, moet wel diep in de portemonnaie tasten : de vraagprijs ligt immers tussen de 2, 5 miljoen en 3, 5 miljoen euro.

het appartement op de zeedijk in knokke. @ luxe vastgoed.
de living van het appartement. @ luxe vastgoed.

het 157 vierkante meter groot buitenhuis van piqueur ligt op de zeedijk van knokke, in hartje zoute, en bestaat uit onder meer drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De huiskamer biedt de nieuwe pennenhouder een geschikt uitzicht op kustrand en zee en er is een zuidgericht terras. Volgens de vastgoedmakelaar een staaltje van “ luxe en topraffinement ”.

de optima bank-oprichter moet dus stilaan afstand consumeren van zijn luxueuze leventje nadat de gentse bank voorheen dit jaar failliet beduid werd door de nationale bank en er fiscale fraude werd vastgesteld.

porsche, jagen en jet
enkele wagens van piqueur werden al in deeg genomen, waaronder zijn porsche carrera gt. Ook zijn privéjet, een falcon 2000ex, dat al in 2014 werd verkocht, en zijn exclusieve jagen ‘rubbecan ‘ ( gezegd naar zijn kroost ruben en rebecca ) hoor niet meer tot zijn imperium. De boot van liefst 43 meter lang staat te koop voor 11, 9 miljoen euro.